Barbie krijgt een nieuwe serie: Barbie's Baby

Samantha de Jong, de blonde realityster die bekend werd als grof gebekte zuipschuit in Oh Oh Cherso, ziet opnieuw een wens in vervulling gaan. Er komt een tv-serie over haar baby.

Barbie was al zwanger van haar gespierde vriend Michael voordat ze met hem in het wankele huwelijksbootje stapte, dus een baby hoeven ze niet meer te verwekken. Verder krijgt de nieuwsgierige kijker alles te zien, behalve de bevalling zelf. Hopelijk gedragen de bekvechtende Hagenezen zich een beetje wanneer ze in de buurt van hun jonge spruit zijn. Het uitzoeken van het wiegje en het schilderen van de babykamer zal vast met het nodige gevloek gepaard gaan. 

Geld verdienen
“Ik vind het hartstikke leuk dat er een tweede serie komt, en mijn familie ook”, zei Barbie dinsdagmiddag op radiozender Q Music. Of ze er goed voor betaald wordt? “Tuurlijk, anders had ik het niet gedaan. Iedereen verdient er gewoon lekker zijn boterham mee.”

Meisje
Inmiddels weet Barbie ook dat ze een meisje krijgt, precies volgens wens: "Ik zou een meisje wel leuk vinden, omdat ik zo gek ben op roze. En dan kan ik haar vernoemen naar mijn zusje Melissa. Die heb ik nooit gekend, omdat ze stierf toen ze zes weken oud was."

De laatste aflevering van Barbie's Bruiloft is vanavond te zien op RTL 5. Het kindje en de serie worden in augustus verwacht.

Lees ook
Barbie is op huwelijksreis
Barbie is getrouwd
Barie's Bruiloft is een succes
Barbie is zwanger

Reageren