Barbie krijgt nieuwe realityserie bij RTL 5

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Huisje, Boompje Barbie, krijgt een nieuwe realityserie op RTL. Barbie en haar man Michael gaan dit keer op vakantie.

RTL brengt een nieuwe realitysoap over de Haagse diva op de buis en dit keer filmt de zender het gezinnetje op vakantie. Waar het stel naar toe gaat wil RTL nog niet kwijt, maar bronnen zeggen in het AD dat Barbie teruggaat naar waar het ooit begon: Chersonissos. "De nieuwe serie speelt zich ergens binnen Europa af", zegt een woordvoerder in het AD.

RTL en Barbie

Het was een lange tijd onduidelijk of RTL wel door zou gaan met Barbie en Michael. Het Haagse koppel kwam meerdere malen negatief in het nieuws. Echtgenoot Michael van der Plas wordt door justitie als verdachte beschouwd en dat houdt RTL5 nauwlettend ‘in de gaten'. Vorige maand werd Michael door de politie aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen en het aanschaffen van een wapen.

Barbie veroorzaakte kort daarna ophef na een aanrijding. Ze zou de andere bestuurder in de haren zijn gevlogen. "Wij gaan ervan uit dat Barbie inziet dat zij een publiek figuur is, wat inhoudt dat je onder de loep ligt", is het commentaar van RTL5.

Jokertje in nieuwe serie

Gisteren werd bekend dat Oh Oh Cherso-ster Jokertje (Robert Minderhoud) misschien een nieuwe serie krijgt. “In mijn MBO tijd deed ik Oh Oh Cherso,  tijdens de HBO zat ik in Las Vegas en dan sluit ik de universiteit af met een nieuwe serie”, laat de realityster weten in FRITS!

Reageren