Barbie mag ondanks webcamshow toch bij RTL 5 blijven

Barbie ruilde donderdagavond haar tv-baantje even om voor een schnabbel als webcamgirl. RTL 5 liet eerder deze week weten dat ze er niet blij mee waren dat de blondine uit de kleren zou gaan. 

Gelukkig voor RTL 5 bleven de kleren van Barbie aan en was er dus geen vuiltje aan de lucht."Het zijn twee ongeleide projectielen, dus deze actie past goed bij ze", zegt een woordvoerder van RTL5 over Barbie en haar man Michael van der Plas tegen Novum Nieuws. "We hebben begrepen dat ze zich aan de afspraken heeft gehouden. Er zijn geen consequenties, haar contract staat niet ter discussie."

Huisje Boompje Webcam?

Barbie’s manager (Jake Hampel) liet vorige week nog weten dat hij de actie niet zo’n goed idee vond. "Dit zou strijdig zijn met haar contract en haar carrière als realityster is meer waard dan een carrière als webcambabe." Volgens de manager zou RTL 5 het contract met Barbie verbreken als ze voor de webcam los zou gaan. RTL 5 nuanceerde de uitspraak en wou afwachten wat er zou gebeuren. Uiteindelijk bleven de kleren aan en RTL 5 zal blij zijn.

Reageren