Barbie mishandeld in Scheveningen

Barbie van Oh Oh Cherso is afgelopen zaterdagavond door twee meisjes en een jongen mishandeld in Scheveningen. De blondine heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan. 

Arme Barbie liep nietsvermoedend met haar verloofde Michael door Scheveningen toen ze nogal wat platte beledigingen naar haar hoofd kreeg van een groepje jongeren. Volgens haar advocaat wordt Barbie altijd en overal beledigd, maar dit was net een keertje te veel.

Extensions
Na de tekst: 'Oh oh Cherso lekker die lul erin' diende Barbie de jongeren van repliek. Daarna liep de situatie snel uit de hand. Eerst kreeg Barbie’s verloofde klappen en vervolgens was Barbie zelf aan de beurt. Ze werd aan haar extensions over straat gesleurd en een van beide meisjes kneep haar keel dicht.

Bloed
Barbie zit nu onder de blauwe plekken en heeft bijtafdrukken in haar vingers. De Haagse heeft wel flink van zich afgeslagen zodat ook haar belagers  er waarschijnlijk niet zonder kleerscheuren zijn afgekomen. Er zou zelfs bloed gevloeid hebben. Het is niet de eerste keer dat Barbie betrokken is bij een mishandeling, als was dat de vorige keer als dader. Toen gooide ze een bierglas naar een skileraar.

 

 

Reageren