Barbie reageert op alle geruchten

Barbie (echte naam Samantha de Jong) uit Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol houdt de gemoederen weer flink bezig. Vorig weekend was daar het bericht dat de twintigjarige blondine tijdens een avondje stappen de Haagse Kortenaerkade was ingedoken. Deze week kwam daar het verhaal bij dat er naaktfoto's van haar bestonden en dat iemand dreigde deze openbaar te maken.

Het Haagse feestbeest reageerde in RTL Boulevard op alle geruchten. Het incident van afgelopen weekend viel volgens haar bijvoorbeeld enorm mee. "We stonden best wel lang op een taxi te wachten en op een gegeven moment kwam er een taxi voorbij die wel vrij was, dus ik ging als een gek er achteraan rennen."

Stukje gras

"Er was een brug en ik dacht: ik ga niet helemaal naar die brug rennen als die taxi aan de overkant staat. Dus ik wilde over een stukje gras heen rennen, maar had hoge hakken aan en toen gleed ik het water in."

Knippen en plakken

En die naaktfoto's zijn ook volkomen uit de lucht gegrepen. "Het is gewoon knippen en plakken", aldus Barbie. "Er zijn vaker dingen van mij op internet gezet van 'barbie naaktfoto's' en en dan was het gewoon een barbiepop. Ik zou tegen diegene willen zeggen: ik hoop dat je er lekker aan hebt verdiend en het mooie foto's zijn, dat ik er in ieder geval grote tieten op heb."

Reageren