Barbie ruziet in Tirol

Een programma met goede gasten heeft geen aparte promotie meer nodig. Zeker niet als die 'gasten' de vaste groep Hagenezen van Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol zijn. Oh Oh-ster Barbie (Samantha) heeft dit keer ruzie gehad met een skileraar in een kroeg in Kirchberg, Oostenrijk, omdat hij haar beledigde. Dat had de arme man beter niet kunnen doen.

De blonde Haagse tv-ster (foto geheel links) verwondde de skileraar namelijk flink. Met een bierglas, zo wist RTL Boulevard vrijdagavond te melden.

Beledigde
"Die skileraar kwam binnen, waarna een vriend van hem tegen Barbie zei dat zij echt het mooiste meisje was in de kroeg. Die leraar zei daarop dat dat alleen op een afstandje zo was", zo omschreef de eigenaar van de kroeg de situatie.

Die opmerking on La Barbie kennelijk niet zo bekoren, en hands-on als ze in besloot ze meteen zelf in te grijpen. Ze greep een bierglas en gooide dat naar de skileraar. Het glas raakte de man in het gezicht en hij hield er een snee en een gebroken tand aan over.

Polizei
Het slachtoffer stapte vanzelfsprekend naar de politie, waarop ook Barbie zich daar moest melden. Er was echter nog geen tolk aanwezig dus komende maandag mag de blondine zich nog een keer melden voor een goede afhandeling van de zaken.

Het voorval gebeurde op een moment dat de camera's even uitstonden, maar het zal wel in de nieuwe afleveringen van Oh Oh  Tirol verwerkt worden, zo liet RTL al weten.

Reageren