Barbie stort volledig in op vakantie

Als Barbie, Michael en de familie in de aflevering van vanavond op skivakantie zijn, wordt het de blondine allemaal te veel, ze stort volledig in. “Ik ben ziek, moe en hongerig”, zegt Barbie snikkend.

In de aflevering van Huisje Boompje Barbie gaan de families De Jong en Van der Plas op skivakantie. Het gaat behoorlijk mis, de altijd rustige vader Ron schiet uit zijn slof als Barbie de hele ochtend al chagrijnig is: “Iedereen probeert haar te helpen, maar ze blijft maar ouwehoeren. Je verpest gewoon de hele sfeer hierzo”, foetert Ron tegen Barbie.

Ongezellige vakantie in Huisje Boompje Barbie

De vakantie is allesbehalve gezellig. Haar ouders en Michael schreeuwen allemaal door elkaar heen en dochtertje Angelina ligt te midden van het gezelschap hard te krijsen. Dan wordt het de blondine allemaal te veel en barst ze in snikken uit. “Omdat ik moe en ziek ben en ik honger heb, maar er wordt alleen maar geouwehoerd tegen me en niet gevraagd hoe ik me voel”, stottert Barbie.

Cultuurshock voor de Hagenezen

En dat is niet het enige, het is een enorme cultuurshock voor de Hagenezen om in het buitenland te zijn. Als de familie aankomt in het Oostenrijkse chalet roept Barbie: “Familie Flodder in ‘tha house’.” Vader Ron schrikt zich rot van de authentiek geklede receptioniste en roept lachend: “Kind, wat staat er achter die receptie, een wijf met ‘zulke bloemkolen’.” Als de familie ’s avonds Chinees gaan eten is bestellen ook niet gemakkelijk want Engels praten, dat kunnen de Hagenezen niet zo goed.

Kijk helemaal onderaan voor het fragment!

Reageren