Barbie verslaafd aan de camera

Barbie vindt haar leven maar saai als de camera’s verdwenen zijn. Daarnaast wil de losbol dolgraag acteren. “Het lijkt me geweldig om in een serie als Divorce te mogen spelen’, aldus Barbie.

De blondine deed haar onthullingen in het weekblad Privé: “Zonder camera’s vind ik het maar saai. Ik ben er gewoon aan verslaafd geraakt. Ik merk het niet eens meer. Ik vind het mooi dat ons leven gefilmd wordt en dat we daardoor ook zo veel leuke dingen doen.”

Huisje Boompje Barbie

Als Huisje Boompje Barbie afgelopen is hoeven we niet bang te zijn dat Barbie voorgoed van de buis verdwijnt. “RTL wil graag door met ons, en we denken nu aan alweer een volgende soapreeks. Daarnaast zou ik graag willen acteren. Het lijkt me geweldig om in een serie als Divorce te mogen spelen.”

Taakstraf Barbie

Ook vindt ze het jammer dat haar taakstraf niet mag worden gefilmd. “Dat had ik wel gewild, dan kan ik laten zien hoe ik mijn best doe. Maar er wordt geen toestemming voor gegeven.” Barbie kreeg de taakstraf omdat ze in Scheveningen betrokken was bij een vechtpartij. De rechtbank achtte in februari bewezen dat de Haagse losbol een vrouw had geschopt bij het spraakmakende incident.

Reageren