Bastiaan Ragas vindt prinses Máxima een ‘ontzettend lekker wijf’

9 januari 2012 17:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bastiaan Ragas, die Willem-Alexander speelt in de serie Beatrix, Oranje onder vuur, vindt dat de kroonprins maar boft met Máxima. Dat zegt hij in Televizier.

„Hij is zich koninklijker gaan gedragen. Op het moment dat hij met Máxima gaat, zie je dat-ie zich zekerder voelt als man. Wanneer hij ergens komt, kijken alle mannen naar dat ongelooflijke lekkere wijf dat naast hem staat. Alexander is mans genoeg dat te begrijpen en hij ontleent daar een soort status aan.”

Aanpissen
Dat Bastiaan de Oranjes een warm hart toedraagt is misschien te veel gezegd, maar hij heeft in ieder geval wel een sterke mening iedereen die commentaar op ze heeft. „De monarchie is een raar systeem, maar wel leuk. Ik denk ook dat Alexander het met Máxima geweldig gaat doen. En al die politici die zeuren over geld en vakantiehuizen, moeten lekker hun mond gaan spoelen en zich bezighouden met belangrijker dingen. Het Nederlandse volk wil een koninghuis; dat zeggen alle polls. En als we dat willen, moeten we niet tegen dat voetstuk aanpissen; dat mag je die mensen niet aandoen.

Meer over