Beau: 'RTL is meer met de centjes bezig'

Presentator Beau van Erven Dorens heeft niets dan lovende woorden over voor zijn nieuwe werkgever SBS. Dat kan niet gezegd worden voor zijn oud-werkgever RTL. Volgens Beau is RTL 'meer met de centjes bezig dan met tv-maken'.

Zo vertelt hij in Veronica: ''Los van de aangeboden programma's, ben ik ook erg gecharmeerd geraakt van de mensen die bij SBS werken. Het gaat er hier zo relaxed aan toe. En natuurlijk is het geld ook goed. Het is de tragiek van RTL dat ze daar meer met de centjes bezig zijn dan met tv-maken.'' Terug naar RTL zou hij dan ook niet willen.

CQC
Ondanks dat zijn vorige nieuwsprogramma NSE geflopt was, heeft de presentator goede hoop voor zijn nieuwe Veronica-show CQC. ''NSE was inderdaad een flop, laat daar geen misverstand over bestaan. Het was een aanval op de manier waarop wij hier in Nederland een nieuwsprogramma maken: er zit iemand in beeld en die leest het nieuws voor. CQC is een nieuwsprogramma dat anders wil zijn: niet met het opgeheven vingertje nieuws brengen, maar ironisch het nieuws belichten.''

Reageren