Beau & Lieke: Dancing with the stars

Dancing with the stars, waarin BN'ers laten zien dat ze wel (of juist helemaal niet) kunnen dansen, is vanaf 15 mei weer iedere vrijdag bij RTL 4 te zien.

Deze keer zijn het niet Ron Brandsteder en Sylvana Simons, maar Beau van Erven Dorens en voormalig soapie Lieke van Lexmond die de uitzendingen aan elkaar mogen praten. Ook in de jury zullen we een aantal nieuwe gezichten zien, al houdt RTL die namen voorlopig nog even geheim.

Stemmen
De formule van Dancing with the stars blijft grotendeels hetzelfde. Nog steeds dansen negen BN'ers zich het hemd van het lijf met hun professionele danspartners, waarna de jury hun optreden beoordeelt. Het publiek kan zoals gewoonlijk bij dit soort programma's ook weer stemmen op hun favoriete danspaar.

Dance-off
Nieuw dit seizoen is de zogenaamde dance-off. Net als in (bijvoorbeeld) X-Factor moeten de twee koppels met de minste stemmen hun dans overdoen. Daarna is het aan de jury om een stel naar huis te sturen.

Jim en Julie Fryer (seizoen 1) dansen de samba:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren