Beau biedt Ruud excuses aan

15 december 2011 14:40 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Beau van Ervens Dorens heeft in het radioprogramma van Edwin Evers zijn excuses aangeboden voor zijn uitval van gisteren.

Toen maakte hij Ruud de Wild in diens radioprogramma uit voor alles wat mooi en lelijk is. De aanleiding voor het potje ordinair schelden was een Twitter-bericht van De Wild waarin hij de grappen in Beau's Oudejaarsconference van een matig niveau noemde. 

Opgewonden

Dat vond Beau achterbaks en dat liet hij duidelijk weten. Maar een nachtje slapen doet wonderen. In de ochtendshow van Edwin Evers zei Beau het volgende: "Ik schaam me er wel een beetje voor hoor, voor de woorden. Er zit gewoon ergens diep in mij een pitbull. Als ik me dan verneukt voel, ga ik er bovenop. Ik wilde hem gewoon op zijn nummer zetten. Ik sta er nog steeds achter, maar toen ik er in zat kreeg ik de smaak te pakken en heb ik me overschreeuwd. Ik raakte behoorlijk opgewonden in de emotie. Ik dacht: Ruud, nu zul je hem krijgen ook. De woorden die ik gebruikt heb, zijn echter niet slim."

Overschreeuwd
En daarom trekt Beau de volgende conclusie: "Ik heb me totaal overschreeuwd. Daar bied ik mijn excuses voor aan. Dat neemt niet weg dat ik het onaardig vind dat Ruud me op deze manier behandelt. Daar had ik helemaal niet op gerekend. Ik hoop dat het over is. Ik had het nooit op de radio moeten doen. Dat is gewoon stom natuurlijk."

Excuses
Tenslotte zegt Beau nog dat hij donderdagmiddag in de radioshow van Ruud graag persoonlijk zijn excuses wil aanbieden. Of Ruud daar ook zin in heeft, valt nog even te bezien. "Mij bedreigen slaat nergens op. Beau zal met iets beters moeten komen dan handje schudden en zand erover."

Meer over