Beau boos op RTL Boulevard

Onrust in Hillywood! Beau van Erven Dorens is niet blij met zijn oude werkgever RTL Boulevard en de hoofdschuldige is Albert Verlinde. Beau is woest op zijn voormalige collega omdat hij hem afgelopen woensdag in Boulevard van plagiaat beschuldigde.

Beau was te gast om zijn debuutroman te promoten maar Albert had zo zijn eigen plannen. Onverwachts werd Beau geconfronteerd (videolink) met beschuldigingen van plagiaat. Volgens Albert is het nieuwe literaire hoogstandje een kopie van een Franse schrijver. Beau kon de beschuldigingen echter niet waarderen en schreeuwt nu uit klaar te zijn met Albert en Boulevard.

''Ik zit te trillen van woede'', aldus Beau donderdagavond bij De wereld draait door. Vooral Albert moet het ontgelden: "Dat zit daar maar terwijl hij uit beide boeken geen bladzijde heeft gelezen!" Boulevard hoeft ook niet meer te rekenen op gastoptredens van de presentator: ''Het zit me echt dwars. Ik ga Boulevard niet meer presenteren. Dat warme nest waar ik vandaan kom, geeft me een trap na!''

Vind jij ook dat Boulevard oneerlijk was? Geef hieronder je mening of praat mee op het forum.

Reageren