Beau en Ruud leggen ruzie bij

16 december 2011 12:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het is weer goed tussen Ruud de Wild en Beau van Erven Dorens. Het tweetal legde hun ruzie donderdagmiddag bij waar het een dag ervoor begon: live op de radio. 

Beau belde woensdag razend de radioshow van Ruud de Wild omdat de dj zich negatief had uitgelaten over de kwaliteit van Beau's oudejaarsconference.

Van Erven Dorens had eerder beloofd grappen uit te komen proberen in Ruuds show, maar ging volledig door het lint door de opmerkingen van De Wild. Beau noemde hem woensdag een matennaaier, iets dat Ruud erg hoog zat.

Zo zei hij nadat Beau donderdag opbelde om excuses te maken: "Even één serieus ding, Beau. Je weet één ding en dat wil ik rechtgezet hebben: ik ben alles behalve een matennaaier. Daar was ik het meest boos over. Ik ben geen matennaaier". 

Beau had niet echt een geldig excuus voor zijn enorme uitbarsting. "Het begint erbij dat ik onder hoge spanning leef deze dagen. En als er iets is waar ik niet geschikt voor ben, dan is het het maken van een oudejaarsconference. Ik had het idee dat je me zou helpen en ik kwam daarin bedrogen uit".

De Wild belooft overigens een try-out van Beau's oudejaarsconference te bezoeken.

Meer over