Beau en Tooske presenteren Oudejaarsfeest

SBS 6 zendt dit jaar wederom het Oudejaarsfeest uit, rechtstreeks vanaf het Museumplein in Amsterdam. Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas presenteren de show waarin het Volendamse zangduo Nick & Simon de hoofdact siert.

Het Staatsloterij Oudejaarsfeest wordt voorafgegaan door Lachend het jaar uit! en de Oudejaarsconference van de cabaretier Guido Weijers.

Oudejaarsfeest
Tooske Ragas en Beau van Erven Dorens presenteren het oudejaarsfeest van 2010 vanaf het Museumplein in Amsterdam voorzien van een optreden van het duo Nick & Simon. Het hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de trekkingsuitslag van de Oudejaarsloterij, met een hoofdprijs van 27,5 miljoen euro.

Lachend het jaar uit!
Op de laatste dag van het jaar presenteert Viktor Brand komische televisiefragmenten en de leukste cabaretoptredens van de afgelopen tijd. Sketches van bekende cabaretiers komen voorbij en ook de gekste bloopers in uiteenlopende tv-programma's zijn te zien.

Oudejaarsconference
Voor de vijfde achtereenvolgende keer sluit Guido Weijers het jaar af met zijn befaamde Oudejaarsconference. Ook dit jaar zal Guido niets en niemand ontzien in zijn jaaroverzicht.

Reageren