Beau is teleurgesteld

Beau van Erven Dorens is behoorlijk teleurgesteld in de AVRO. Het mede door hem bedachte programma The phone was daar vorig jaar te zien, maar de omroep is al een tijd met het programma gestopt.

Beau baalt er een beetje van dat de AVRO intussen nog wel profiteert van de verkoop van het format aan Amerika. "Het is een beetje laf", zei de presentator in de ochtenshow van Ruud de Wild op Q-Music. "De AVRO is voor een deel eigenaar van de rechten en verdient wel geld aan de buitenlandse verkoop, maar zendt het programma nu niet meer uit."

Niet genoeg gedaan
In Nederland trok The phone minder kijkers dan van te voren werd gedacht en gehoopt. Ook dat is volgens Beau een fout van de AVRO. "Ze hebben er niet genoeg aan gedaan om The phone in Nederland te laten slagen." Want in de VS scoort het programma wél heel goed.

Budget
In Amerika wordt The phone gepresenteerd door Justin Timberlake. Het programma (dat overigens over een veel groter budget beschikt en erg spectaculair schijnt te zijn) is te zien bij het Amerikaanse MTV.

Bij Justin thuis
Beau was door Justin uitgenodigd om bij hem thuis op de bank de eerste aflevering te bekijken, maar dat is er niet van gekomen. Achteraf best jammer, vindt Beau zelf: "Achteraf gezien was dat toch eigenlijk wel cool geweest om te doen, Ruud."

Extra
-->
Meer nationaal en internationaal entertainmieuws vind je hier: Artikelen.

Vind je het terecht dat Beau de AVRO de schuld geeft van het (enigszins) floppen van The phone? Reageer!

Reageren