Beau trekt zijn dansschoenen aan

Iedere werkdag Deal or no deal, een nieuw seizoen van Het zesde zintuig en straks wellicht ook nog Dancing with the stars: Beau van Erven Dorens heeft het druk!

De RTL 4-presentator annex workaholic zou bij dit dansprogramma het presentatiestokje overnemen van Ron Brandsteder. De RTL-coryfee heeft geen vast contract meer bij RTL Nederland en volgens SBS Shownieuws zou dat betekenen dat de omroep hem passeert voor de veel jongere Beau.

Beau & Sylvana
Of Beau het nieuwe seizoen van Dancing with the stars gaat presenteren, wil RTL nog niet officieel bevestigen. Het is overigens ook onduidelijk of Beau een nieuw duo zou vormen met Ron's 'partner' Sylvana Simons of dat hij ervoor kiest om het programma in zijn eentje te doen. Hoe dan ook, het is alweer een tijdje geleden dat we van stralende (en stuntelende) BN'ers op de dansvloer konden genieten, dus wij kijken hoopvol naar een nieuwe editie (al dan met Beau) uit!

Beelden van het winnende koppel uit de vorige editie van Dancing with the stars: weervrouw Helga van Leur en Marcus van Teijlingen:

Reageren