Beau van Erven Dorens blaast 't Is Hier Fantasties! nieuw leven in

Ursul de Geer maakte in de jaren negentig legendarische televisie met 't is Hier Fantasties! Beau van Erven Dorens neemt deze zomer het stokje van hem over.

Ursul ging de bekende vakantiebestemmingen af op zoek naar landgenoten. Hij hoorde mooie en ontroerende verhalen, maar vooral de ervaringen van jonge vakantiegangers sprongen in het oog. Ordinaire zuipfestijnen, kotspartijen en stoere verhalen over seks. Nietsvermoedende ouders thuis zullen regematig een rolberoerte hebben gekregen toen ze hun brave zoon of dochter plots terugzagen in 't Is Hier Fantasties!

Beau

Het is nu aan Beau van Erven Dorens om 't Is Hier Fantasties! nieuw leven in te blazen bij SBS 6. Volgens Ursul de Geer is Beau precies de geschikte man voor de baan. „Wie kan mij nou beter opvolgen dan Beau? Hij kan zich in nagenoeg iedere situatie verplaatsen en benaderd mensen altijd met een open en eerlijk vizier. Ik weet zeker dat hij met ‘fantastiese’ verhalen thuiskomt.”

Yogahipsters

In de nieuwe versie zien we vanaf 22 augustus yogahipsters en nachtvlinders op Ibiza, nudisten in Kroatie, feestvakanties in Chersonissos en vakantiegangers op campings in Zuid-Frankrijk. Elke aflevering reist Beau door verschillende landen binnen Europa om te zien hoe Nederlanders hun vakantie het liefste doorbrengen.

Het is al het tweede 'oude' programma dat Beau overneemt bij SBS6. Hij presenteert vanaf eind augustus ook de Supriseshow.

Meer over:

Reageren