Beau van Erven Dorens presenteert Beste Idee

Het Beste Idee van Nederland komt dit najaar terug bij SBS 6 en wordt in een geheel nieuw jasje gestoken. Beau van Erven Dorens, die zijn contract met SBS onlangs verlengde, is de nieuwe presentator.


Het programma gaat in het nieuwe seizoen op zoek naar de beste oplossingen voor de meest voorkomende ergernissen onder consumenten. Sokken die verloren gaan in de was en vieze luchtjes in huis behoren door de geniale ingevingen van kijkers vanaf dit najaar hopelijk tot het verleden. Het winnende idee zal na de finale in de schappen van Albert Heijn liggen. Ook de presentatie is nieuw: Beau van Erven Dorens is dit najaar te zien als presentator van Het Beste Idee van Nederland.

Vier categorieën
Nederlanders met goede ideeën om alledaagse problemen in en om het huis op te lossen, kunnen zich weer opgeven voor een nieuw seizoen Het Beste Idee van Nederland. Nieuw is onder andere dat er dit seizoen vier categorieën in het leven geroepen zijn waarvoor ideeën kunnen worden ingezonden: Koken & Huishouden, Klussen & Wonen, Kind & Gezin en Hobby & Vakantie. De meest originele, opvallende en ingenieuze ideeën worden dit najaar in grootse studioshows aan het publiek en een nieuwe jury gepresenteerd. Wie de oplossing denkt te hebben voor dagelijkse irritaties als hardnekkige stofnesten of verpakkingen die niet open gaan, kan zich vanaf nu opgeven via www.hetbesteideevan.nl

Prijs
In iedere show wordt per categorie een winnaar benoemd. Uiteindelijk wordt in de finale gestreden om de ultieme titel Het Beste Idee van Nederland en de winst per categorie. De producten uit de finale worden in samenwerking met Stichting Het Beste Idee van Nederland doorontwikkeld. Het winnende product zal na de finale in de winkels van Albert Heijn te koop zijn en de winnaar gaat naar huis met 10.000 euro.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is ook de komende twee jaar aan SBS 6 verbonden en zal dit najaar in ieder geval als nieuwe presentator van Het Beste Idee van Nederland te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer van de Beste Idee-finale van 2010.

Reageren