Beau van Erven Dorens speelt gastrol in Dokter Tinus

Beau van Erven Dorens heeft een nieuwe acteerklus te pakken. De SBS-presentator zal een gastrol spelen in het nieuwe seizoen van Dokter Tinus.

Gisteravond had Shownieuws-presentator Beau van Erven Dorens zelf een onthulling in het programma. Hij kondigde aan komend seizoen een gastrol te gaan spelen in de serie Dokter Tinus.

Gestoord gezin

Van Erven Dorens laat weten dat hij het erg naar zijn zin heeft gehad op de set van de dramaserie: “Ik heb zo genoten. Het was hartstikke leuk." Ook ligt hij alvast een tipje van de sluier op over zijn rol. Beau komt namelijk met zijn ernstig gestoorde gezin naast juf Liza (Jennifer Hoffman) wonen.

Acteercarrière

Het is niet de eerste keer dat Beau zal gaan acteren. Eerder was hij al te zien in de Talpa-serie Man en Paard, wat over de dagelijkse perikelen op de redactie van een glamourblad ging. Ook was hij enkele afleveringen te zien in Gooische Vrouwen als rechercheur Debussy. Van Erven Dorens beperkt zich niet tot tv: hij schitterde ook in films als Ik Ook van Jou en Feestje!

Dokter Tinus

Dokter Tinus is één van de weinig grote successen van zender SBS 6. Het eerste seizoen wist wekelijks vaak meer dan één miljoen kijkers te trekken. De serie gaat over een briljante vaatchirurg (Thom Hoffman) uit de grote stad die zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie. Hij besluit zich te vestigen in een klein dorp waar al snel blijkt dat er grote verschillen zijn tussen het platteland en de grote stad.

Of het tweede seizoen van Dokter Tinus het net zo goed gaat doen is nog even wachten. De opnames zijn momenteel in volle gang. Het programma gaat vanaf 21 augustus weer van start op SBS 6.

 

Reageren