Beau van Erven Dorens uit zijn dak tegen Ruud de Wild

14 december 2011 21:01 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ruud de Wild liet deze week via Twitter weten niet erg gecharmeerd te zijn van de grappen in de Oudejaarsconference van Beau van Erven Dorens en dat viel niet goed.

Beau is al tijden druk met de voorbereiding voor zijn Oudejaarsconference die deel uitmaakt van zijn programma De wereld van Beau. Hij had de afspraak met Ruud de Wild elke week een grap te laten horen in diens radioprogramma op radio 538. Toch vertelde Ruud deze week op Twitter dat hij niet erg enthousiast was over de grappen die hij tot dan toe had gehoord. Aan de telefoon liet Beau vinden wat hij daarvan vindt. En dat was niet mals. Lees en huiver.

Toedeloe
'Lik mijn reet vuile vieze smerige klootzak. Ik zit met jou vorige week aan de telefoon. Jij zou me steunen. Gisteren kreeg ik tweets dat je mij zit af te zeiken, Wat heb ik aan jou? Ik kan net zo goed niet in jouw fucking show zitten! Ik ben niet boos. Ik kom je even vertellen dat ik je een ongelooflijke eikel vind en dat je mijn reet kan likken. De volgende keer dat ik je zie zal ik even een tand uit je bek slaan. Toedeloe.'

Matennaaier
Even later belt Ruud terug om te horen of Beau het allemaal echt meent. Dat blijkt het geval. Hij noemt Ruud onder andere een matennaaier en hangt weer op.

Overspannen
Of Beau serieus was, blijft nog even de vraag. Volgens zijn oud-collega Albert Verlinde is dat wel het geval. Hij sprak in RTL Boulevard het vermoeden uit dat Beau overspannen is. Beau was dezelfde avond tafelheer bij De wereld draait door waar met geen woord werd gesproken over de affaire en waar hij er bijzonder ontspannen bij zat.

Luister hier naar het hele gesprek

 

Meer over