Beau wilde eigenlijk Irene

Als het aan Beau van Erven Dorens had gelegen was niet Robert ten Brink, maar Irene Moors hem opgevolgd als nieuwe presentator van het bovennatuurlijke programma Het zesde zintuig - plaats delict.

Dat maakte de voormalige RTL-presentator, die eerder deze zomer de overstap maakte naar concurrent SBS, deze week bekend in een interview met Veronica Magazine. Beau: "Ik wens Robert heel veel succes, maar ik weet niet of hij de ideale presentator is voor dit programma."

Pleidooi
Hij gaat verder: "Bij mijn afscheid heb ik een pleidooi gehouden voor Irene Moors. Zij heeft heel veel affiniteit met paranormale zaken."

Beruchte overstap
Daar dacht de leiding van RTL Nederland blijkbaar anders over, want zoals bekend is het niet Irene, maar Robert ten Brink die de komende reeks van Het zesde zintuig - plaats delict presenteert. Ook in de Televizier van deze week kun je een interview met Beau lezen, waarin hij nog maar eens dieper ingaat op zijn beruchte overstap naar SBS.

Knallen met Beau
Op onze vraag of bij deze zendergroep al zijn dromen gaan uitkomen, antwoordt hij: "Ik verheug me in ieder geval op alles wat ik ga doen. In het najaar mag ik ook nog acteren in een dramaserie. Veel leuke nieuwe programma's. Ze zijn bij SBS heel ambitieus met hun drie zenders. Ze willen wat. Het wordt wel hard werken, maar het pas precies bij mijn eigen ambities. Ik wil knallen. Ik wil er iets van maken hier."

Flop
Hoe goed CQC gaat scoren op de kijkcijfermeter kun je vanaf vrijdag 28 augustus gaan zien, maar echt bang voor een flop á la NSE (het slechtscorende actualiteitenprogramma bij Talpa) is Beau in ieder geval niet. "CQC wordt in veel landen al gemaakt, dus we kunnen goed kijken hoe het daar is aangepakt. Dat scheelt. Ik denk dat het ons gaat lukken."

De rest van dit interview lees je in Televizier 34!

Reageren