Bedelshow op SBS 6 met presentatrice Sandra Schuurhof

18 maart 2014 10:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

SBS 6 brengt binnenkort een programma op tv waarin kandidaten bedelen om geld. Geld Maakt Gelukkig is de titel en Sandra Schuurhof wordt de presentatrice.

In Geld Maakt Gelukkig vertellen de arme kandidaten hun verhaal aan 100 man publiek. Die hebben op hun beurt elk 100 euro te vergeven. In totaal kan het publiek dus 10.000 euro verdelen onder de drie kandidaten die buiten hun eigen schuld om in geldnood zitten, maakte SBS 6 bekend.

Schuurhof

Een deskundig panel voelt de deelnemers aan de tand over hun financiƫle situatie. Ook geven ze wijze raad en financieel advies. Het programma wordt gepresenteerd door Sandra Schuurhof, die we bij RTL 4 kennen van Ik Kom Bij Je Eten en Wat Vindt Nederland? Bij SBS 6 tekende ze eind 2011 een contract en presenteerde ze Hart van Nederland.

Kijkcijfers worden spannend

SBS6 hoopt mensen door dit programma een nieuwe start te kunnen geven. Vanaf 5 mei is Geld Maakt Gelukkig elke werkdag te zien om 20:00 uur bij SBS 6. Een zware dobber op kijkcijfergebied, want ook GTST en het NOS Journaal worden om 20:00 uur uitgezonden.

Meer over