Bekende Amerikanen nemen comedyseries op de hak

4 juni 2013 15:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jessica Alba, Val Kilmer, Kristen Wiig, Michael Sheen en Will Ferell nemen in de nieuwe comedyserie The Spoils of Babylon diverse comedyseries op de hak.

Will Ferrell heeft de hoofdrol te pakken in The Spoils of Babylon en speelt schrijver Eric Jonrosh. Eric schrijft een bestseller schrijft waarop de serie wordt gebaseerd. De serie kent 6 afleveringen die elk een half uur duren. Ook Tobey Maguire, Haley Joel Osment en Tim Robbens komen voorbij.

The Spoils of Babylon

“De serie speelt zich af tussen de stoffige Texaanse olievelden en de chique vergaderkamers in New York, van de bloederige slagvelden tot fluwelen slaapkamers. Het verhaal vertelt over de familie Morehouse en hun wederwaardigheden door de eeuwen heen”, aldus de makers.

"Deze fantastische acteurs kunnen als geen anderen dit decadente genre gestalte geven", zegt Jennifer Caserta, directeur van producent IFC. "Nooit eerder heeft een parodie op een miniserie zo veel kans gemaakt op een enorme prijzenregen."

The Spoils of Babylon is volgend jaar op de Amerikaanse tv te zien, of de serie ook overwaait naar Nederland is niet bekend.

Meer over