Bekende namen bij Paul de Leeuw

De eerste namen van de gasten in de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw, Erben Wennemars en Filemon Wesselink zijn bekend. In de eerste aflevering zullen onder meer Jan Smit en Ilse DeLange te gast zijn.

BNN en VARA, die de late night-show gaan uitzenden, hebben dat bekend gemaakt. Smit en DeLange zullen volgende week maandag in de eerste aflevering te zien zijn.

Damschreeuwer
Paul de Leeuw presenteert het programma afwisselend met zijn vaste sidekicks Erben Wennemars en Filemon Wesselink. Zij zullen op pad gaan om mooie reportages te maken.

Zo praten zij in de eerste week met de 'damschreeuwer' en Inge de Bruijn. Andere gasten in de eerste uitzendweek zijn Jörgen Raymann, Joris Linssen, Tijl Beckand en Little Britain's Ben Elton.

Goud
Iedere maandag bekijkt Erben Wennemars het sportnieuws van het afgelopen weekeinde. Op donderdagen richt hij zich op nieuws dat he persoonlijk is opgevallen. Dat is ook de reden waarom De Bruijn te gast is: Wennemars gaat haar aansporen nog één keer naar het goud te zwemmen.

Reageren