Bekende namen in Expeditie Robinson

14 juli 2011 10:31 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De dertiende editie van Expeditie Robinson is er weer een met bekende Nederlanders en Vlamingen. Zestien survivors reizen dit jaar af naar een nieuwe locatie, in het noordoosten van de Filippijnen.

Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser Esther Schouten, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en acteur/presentator Sascha Visser, maar niets blijkt minder waar.

Vlamingen
Ook de bekende Vlamingen Katerine Avgoustakis (zangeres), Anne de Baetzelier (ex-omroepster), Tanja Dexters (ex-Miss België, zangeres), Niko van Driessche (VJ), Kobe van Herwegen (kidspresentator/goochelaar), Freddy de Kerpel (oud-bokser), Nicolas Liebart (schoonzoon van de Pfaffs) en Deborah Ostrega (presentatrice) zijn snel overtuigd dat 'hel op aarde' bestaat.

Cycloon
Al gelijk de eerste dag wordt de toon gezet wanneer een cycloon over het eiland raast, gevolgd door drie lange dagen met heftige regenval. Het mag duidelijk zijn; het belooft weer een heftig seizoen te worden.

Meer over