Bekende Nederlanders in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

9 april 2013 16:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

RTL 4 start 9 mei met de celebrity-versie van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw. Een aantal BN’ers zijn inmiddels bekend en er zitten een paar aparte types tussen.

De volgende 8 koppels hebben de opnames inmiddels al achter de rug: Henk & Louise Schiffmacher, Kim Kötter & Jaap Reesema, Pauline Wingelaar & Harmen Bisschop van Tuinen, Bert van der Veer & Judith Osborn, Mick & Pascale Harren, Willibrord Frequin & Gesina Lodewijkx, Andy van der Meijde & Melisa Schaufeli en Rosalie van Breemen ruilen voor een week lang hun partner, gezin én huis voor Jouw Vrouw, Mijn Vrouw. Tussen de BN'ers zitten een aantal aparte namen die je misschien eerder bij SBS 6 zou verwachten.

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

De eerste paar dagen moeten de vrouwen de regels van het huis volgen, maar daarna deelt de gastvrouw de lakens uit en moet het gezin doen wat ze zegt. Na een week worden de ‘echte’ mannen en vrouwen herenigd en confronteren de koppels elkaar met hun ervaringen. ‘Komen ze tot de conclusie dat het gras groener is aan de overkant of rennen ze gillend terug naar huis en realiseren ze zich dat ze toch heel blij zijn met wat ze hebben?’

Meer over