Ben jij klaar voor Castle?

De makers van Castle hebben goed naar The mentalist gekeken. Een charmante wijsneus weet alles beter en ziet dingen die de politie over het hoofd ziet. Maak kennis met de schrijvende detective Rick Castle en zijn vertolker, de Canadese acteur Nathan Fillion

Buitenstaanders die boeven vangen: The mentalist heeft al bewezen dat dit oeroude thema nog prima werkt. Castle speelt in op het succes van deze hitserie, met wederom een pientere buitenstaander die moordzaken oplost door verder te kijken dan de neus van de leuke politieagente lang is.

Rick en Kate
Rick Castle is een succesvol auteur van misdaadboeken. Als de moorden uit zijn boeken in het echt worden 'nagespeeld', komt hij in contact met de stugge doch sexy rechercheur Kate Beckett. Kunnen zij samen de misdrijven oplossen?

Rick Asshole
De rol van Rick wordt gespeeld door Nathan Fillion (Buffy, the vampire slayer, Desperate housewives). "Rick is een kleine jongen in een groot lichaam", zegt hij over zijn personage.

"Als je zijn volledige naam heel snel uitspreekt, klinkt het als Rick Asshole. Dat is geen toeval. Hij is opgegroeid zonder vader. Daardoor heeft hij in zijn jeugd geen goed voorbeeld gehad van hoe hij zich als volwassene moet gedragen. Tegelijkertijd is dat deels zijn charme."

Promo's
De eerste (dubbele!) aflevering van Castle is donderdagavond te zien op SBS 6 vanaf 20.30 uur. Bij wijze van voorproefje kun je hieronder al twee (een korte en een meer uitgebreide) promo zien. Veel plezier!

Korte promo van de eerste aflevering:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Uitgebreide promo:

Reageren