Bert op bezoek bij sterren van weleer

Hoe is het toch met… Die vraag brandt ons weer op de lippen als Bert van Leeuwen in een nieuw seizoen van Hoe is het toch met… op zoek gaat naar sterren van weleer. 

In deze eerste nieuwe aflevering van Hoe is het toch met… gaat hij weer op bezoek bij De Tokkies. Bij de beruchtste buren van Nederland was Bert het vorige seizoen van Hoe is het toch met… ook al. Er was toen goed nieuws in Hoe is het toch met… Moeder Hanna was 56 kilo afgevallen en ze hadden een fijn huis in Almere gevonden. Maar er was ook slecht nieuws te horen in Hoe is het toch met… de Tokkies zaten met een schuld van bijna een ton in de schuldsanering. Zouden ze hun leven nu weer op orde hebben? Bert geeft het antwoord in Hoe is het toch met…

Hoe is het toch met… Fred Oster

Ook spreekt Bert van Leeuwen in Hoe is het toch met… met de man die het begrip klokkenluider liet introduceren: Ad Bos. Hoe zat dat ook alweer precies? Tot slot in Hoe is het toch met… een portret van Fred Oster. De presentator werd beroemd met grote spelshows als De Wie-Kent Quiz en Prijs je Rijk waarin onder meer rennende cavia’s furore maakte. Fred haalt herinneringen op in Hoe is het toch met… Tijdens het gesprek tussen Bert en Fred in Hoe is het toch met… schuift André van Duin ook nog even aan. Gezellig. 

Koop hier het boek "Het Familie Diner" >>

Hoe is het toch met… vanaf 17 augustus elke vrijdag 22.25 ned. 1

Reageren