‘Beschuldigd’ nieuwe scripted reality van SBS 6

10 januari 2013 11:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Wat doe je als je eigen man wordt beschuldigd van moord? Of als je vrouw verdacht wordt van stalken? Beschuldigd speelt het na.

Het nieuwe SBS 6-programma staat elke aflevering stil bij een bijzonder verhaal van een gezinslid, waarvan een van de gezinsliederen mogelijk een misdrijf heeft gepleegd. Zo verdenkt de politie een doodgewone man ervan een crimineel dubbelleven te leiden. Zijn vrouw weet van niets en kan de beschuldiging maar moeilijk begrijpen. Pas in de laatste minuut wordt duidelijk of de verdachte ook werkelijk schuldig is of niet.

Zwangere vrouw

In de eerste aflevering staat de Jessica centraal. Zij staat op het punt om trouwen met Ahmed. Dan verschijnt plotseling een zwangere vrouw voor de deur, die beweert dat Ahmed de vader is. Een paar dagen later treft de politie de vrouw dood aan. Niet lang daarna wordt Ahmed in de boeien geslagen op verdenking van moord. Hoe reageert Jessica? En is Ahmed écht de dader?

Beschuldigd

Op maandag 14 januari gaat Beschuldigd van start op SBS 6. Vanaf dan is iedere werkdag is een aflevering te zien, om 18.00 uur. Alle verhalen zijn waargebeurd en zijn voor deze scripted reality nagespeeld door acteurs.

Meer over