Beter je leven met Lindsay

Zelf houdt ze wel van een drankje en snuifje op zijn tijd (en dan drukken we ons nog zacht uit), maar Lindsay Lohan is ervan overtuigd dat zij met haar nieuwe programmaformat mensen op het rechte pad kan brengen.

Het programma bestaat nog niet, maar de 22-jarige actrice annex party animal en producer Ryan Seacrest (met wie Lindsay het idee heeft bedacht) zien het format al helemaal zitten. De twee laten via Twitter weten dat ze met elkaar in gesprek zijn over "een nieuw project".

Beter je leven
Het programmaformat gaat als volgt: men neme iemand die door omstandigheden aan lager wal is geraakt (baan kwijt, torenhoge schulden, verslaafd aan drank en/of drugs etc.). Geef deze persoon de kans om zijn leven op alle fronten te beteren en daarmee uiteindelijk een miljoen dollar te winnen, mits Lindsay vindt dat de kandidaat het geld verdient.

Betekenisvol
Lindsay (hoewel de actrice de laatste tijd meer in de discotheek dan op de set wordt gesignaleerd) twitterde enthousiast dat haar nieuwe project wel wat van Extreme home makeover weg heeft: "Het is zeker een betekenisvol project. Ik zie het al helemaal zitten!"

Mensen helpen
Het idee zelf komt echter van Ryan Seacrest, die via Twitter laat weten contact te hebben opgenomen met de actrice. "Gisteren met Lindsay Lohan gesproken over een nieuw programma dat ik voor haar in gedachten heb", aldus de producer. "Het draait om het helpen van mensen die het moeilijk hebben. Zijn nog bezig met de details."

Onbetrouwbaar
Of Amerikaanse tv-zenders net zo enthousiast reageren als Ryan en Lindsay (de actrice staat in Hollywoodse kringen tegenwoordig bekend als onbetrouwbaar: ze meldt zich om de haverklap ziek na een avondje stappen (lees: kater) en zegt vaak afspraken af) is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Reageren