Betty in de wacht gezet

27 januari 2009 17:18 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Nobody puts Betty in the corner! De Amerikaanse zender ABC heeft zich de woede van de fans op de hals gehaald door Ugly Betty voorlopig uit de uitzendschema's te halen.

Wat? Maar Ugly Betty is toch hét paradepaardje van de zender? Blijkbaar niet. ABC zou op 26 maart beginnen met nieuwe afleveringen over onze favoriete Mode-medewerkster, maar maakte gisteren bekend dat Betty toch nog even op de plank blijft liggen.

Samantha eerst
Samantha Who? en de nieuwe serie In the motherhood krijgen voorrang. De zender belooft dat Ugly Betty wel terugkomt, maar pas als deze twee series hun seizoenen hebben afgerond. Zoals het er nu naar uitziet, is dat pas in juni.

Komt Betty wel echt terug?
Fans maken zich echter zorgen, want ABC heeft nog geen exacte datum genoemd. Het derde seizoen ging in de V.S. van start met 9 miljoen kijkers, maar verloor daarna wekelijks een miljoen kijkers. Op het dieptepunt keken er nog 'maar' 3,6 miljoen kijkers. Deze maand zaten er gelukkig weer 7,5 miljoen mensen voor de buis, maar is dat genoeg voor ABC? Komt Betty echt wel terug? We houden je op de hoogte.

Meer over