Bewogen week voor zangcoach X-Factor

Babette Labeij, die al sinds de eerste Idols op tv te zien is als zangcoach en nu ook bij X Factor de keeltjes van de kandidaten opwarmt, kreeg de afgelopen dagen tot twee keer toe de schrik van haar leven.

Dinsdag plaatste GeenStijl een filmpje van Babette, waarin ze in New York wordt aangesproken door een ' handlanger' van talkshowhost Jay Leno. Deze Steve, die zichzelf gekscherend The Jugdmental Bastard noemt, zegt mensen te kunnen lezen.

Vieze slipjes
Na een nogal gênante analyse van deze man, geeft Babette openlijk toe dat ze 'natuurlijk' haar slipjes wel vaker draagt dan één dag en dat ze ook echt wel eens een orgasme heeft gefaked. De X Factor-zangcoach dacht vast dat we de opnames in Nederland nooit te zien zouden krijgen... Bekijk hier de beelden.

Vliegtuigramp
Een dag later was de zangdocente wéér in het nieuws. Ze bleek familie te hebben in het ramptoestel dat woensdag neerstortte. Gelukkig waren haar vader, stiefmoeder en twee zusjes ongedeerd, maar het was wel weer even schrikken voor Babet. En dat voor de tweede keer in twee dagen tijd! Nu maar hopen dat de rest van de week wat rustiger verloopt.

Reageren