Beyonce zwanger

Zangeres en actrice Beyoncé Knowles (29) blijkt in verwachting van haar eerste kindje. 

De geruchten dat de voormalige Destiny's child zangeres zwanger zou zijn, deden al een tijdje de ronde.

Veertig
Maar tot eind ontkende Beyoncé alles nog stellig. Ze verklaarde toen zelfs veertig een mooie leeftijd te vinden om voor het eerst moeder te worden. 

Uiteindelijk onthulde ze haar zwangerschap op het podium van de MTV Awards, zodat miljoenen kijkers van dit live uitgezonden muziekgala het blijde nieuws direct vernamen. Beyoncé trouwde in 2008 met rapper/producer Jay-Z (41).

Vertraging
Haar aanstaande rol als moeder betekent trouwens niet dat ze stopt met zingen of acteren. Wel loopt haar filmproject met Clint Eastwood vertraging op. Beyoncé zou begin volgend jaar de hoofdrol spelen in de door Eastwood geregisseerde filmversie van de musical A Star Is Born. Toch maakt dit niet heel veel uit, er is sowieso nog geen mannelijke tegenspeler gecast.

Gewoon doorgaan
Beyonce heeft in ieder geen plannen zich terug te trekken uit het artiestenleven zodra de kleine er is. "Ik hoop gewoon dat ik gelukkig zal zijn en me op mijn kinderen kan focussen. Ook zal ik nog steeds muziek maken. Als dat me tenminste nog steeds gelukkig maakt." 

Reageren