Bij ons in de PC

Nu alle steden zijn versierd met feestverlichting en de kerstbomen zijn opgetuigd, onderzoekt Jort Kelder hoe de rijken Kerst vieren. In deze voorlopig laatste aflevering van Bij ons in de PC neemt hij opnieuw een kijkje op Huis ten Donk, om te laten zien hoe Jonkvrouw Catherina Groeninx van Zoelen de feestdagen doorbrengt.

Ook verkoper Egbert Hennen (geschat vermogen 68 miljoen) krijgt bezoek van Jort. Hoe groot is het verschil tussen oud geld en nieuw geld als het om Kerstmis gaat? Verder is er aandacht voor de kredietcrisis. Jort reist af naar Moskou, om puissant rijke Russen te vragen of ze iets van de economische depressie merken in hun portemonnee. En waar kan dat beter dan op de Miljonairfair, die in de Russische hoofdstad nóg meer over de top is dan in Nederland?

Pauze
Na vanavond laat Jort de rijken even met rust, maar voor volgend jaar april staat een nieuwe reeks in de planning. De PC Hooftstraat blijft de thuisbasis van het programma, maar Jort zal hierin ook uitwijken naar andere bekakte plekken in ons land én over de grens.

Reageren