Bijklussen met de Grey’s anatomy specials

Voorafgaand aan het vierde seizoen zond Net 5 drie leuke Grey's anatomy-specials uit. De eerste special was veruit de leukste, waarin alle memorabele koeien uit het eerste en tweede seizoen nog eens uit de sloot werden gehaald.

We zien hoe Derek en Meredith elkaar ontmoeten en zich langzaam overgeven aan hun verliefdheid. En ze leefden nog en lang en... Nee dus. Want net als zij zeker weet dat ze voor McDreamy wil gaan, blijkt hij nog steeds getrouwd te zijn met Addison. Oeps!

Betrapt
Ook Izzie en Alex lijken voor elkaar gemaakt te zijn, maar het lijkt erop dat zij iets serieuzer met hun relatie bezig is dan hij. Wanneer zij hem in bed betrapt met verpleegster Olivia is het feestje dan ook over en uit. Gelukkig vindt ze al snel afleiding in de armen van hartpatiƫnt Denny Duquette.

Heimelijk verliefd
Ook Christina is verliefd. Nou ja, ze heeft stiekem een relatie met Dr. Burke en wil dat graag zo houden. Ze is dan ook ‘not amused’ als blijkt dat hij hun geheim heeft opgebiecht aan Chief Webber, die op zijn beurt nog steeds warme gevoelens koestert voor Meredith’s demente moeder. En George? Die is al tijden heimelijk verliefd op Meredith. Na een rampzalige avond belanden de twee dan eindelijk toch samen in bed, maar of ze daarvan echt gelukkiger worden...

Reageren