Bijzonder laatste seizoen van De Lama's

5 september start het laatste seizoen van De Lama's en het wordt een bijzondere reeks! Een overvloed aan sterren komt langs: Martijn Krabbé, Jeroen van der Boom, Marjon de Hond, Goedele Liekens, Joop Braakhekke, Xander de Buisonjé en Femke Halsema.

Ze worden in de stijl van De Lama's allemaal genadeloos op hun improvisatietalent getest. Naast de vertrouwde spellen zoals 'Alleen Vragen' en 'Verboden te Lachen' is er ook een nieuw spel: 'Gebruik Me'. Hierin spelen twee Lama's een scène en zijn de andere twee Lama's gebruiksvoorwerpen in dezelfde scène.

Afscheid
Voor degenen die officieel afscheid willen nemen van de mannen kunnen terecht op de website Lamas.bnn.nl, waar je een ultieme afscheidsgroet voor De Lama's kan achterlaten. Verder kun je kijken naar verschillende clips en natuurlijk kun je altijd Het Moordspel spelen.

Laatste keer
Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge gaan voor de laatste keer samen knallen. Mis het niet! Vanaf 5 september elke vrijdag om 21.10 op Nederland 3.

Meer over:

Reageren