Bijzondere detective lost moorden op in nieuwe RTL 4-serie

In 2013 lanceert RTL 4 de nieuwe politieserie ‘Unforgettable’, waarin een detective haar zeldzame gaven inzet tegen de misdaad.

Carrie Welles (Poppy Montgomery) leidt aan de zeldzame aandoening hyperthymesia, die haar de mogelijkheid geeft zich visueel alles te herinneren wat ze ooit heeft meegemaakt. Dat maakt haar de ideale detective, en haar leven verloopt dan ook op rolletjes. Tot op een dag haar zusje Rachel wordt vermoord.

Geheugenverlies

Na de gruweldaad stort haar wereld in en besluit ze opnieuw te beginnen. Ze verhuist naar New York en verruilt haar politiewerk voor een baan als vrijwilliger in een zorginstelling. Haar buitengewone geheugen heeft ze nog steeds: ze herinnert alles nog als de dag van gisteren. Behalve dan de gebeurtenissen op de dag dat Rachel om het leven kwam, daar weet ze niets meer van.

Detective

Als Welles op een dag thuiskomt, zit haar appartementencomplex onder het bloed en vindt ze het levenloze lichaam van haar bovenbuurvrouw. Wanneer de politie arriveert, loopt ze haar ex-vriend en oud-collega Al Burns (Dylan Walsh) tegen het lijf. Hij haalt Carrie over om bij de zaak te helpen, maar het aangezicht van de moord doet haar denken aan haar overleden zusje. Lukt het haar om het volledige verhaal over Rachel ooit compleet te krijgen?

Unforgettable is vanaf 7 januari elke maandag om 21.25 uur te zien op RTL 4,  en heeft in de hoofdrollen Poppy Montgomery (bekend uit Without a Trace) en Dylan Walsh (Nip/Tuck).

Reageren