'Bing' uit GTST met de dood bedreigd

Acteur Everon Jackson Hooi, beter bekend als Bing Mauricius in Goede tijden slechte tijden, is door een fan van de soap met de dood bedreigd.

In de soapserie adopteerden Bing en zijn onvruchtbare vriendin Sjors de baby van tienermoeder Rikki, die zichzelf in eerste instantie te jong vond voor de zorg van kleine Bram. Inmiddels is Rikki daar op teruggekomen. Maar Bing weigert 'zijn' zoon over te dragen. 

Deze verhaallijn maakt de nodige heftige reacties los, zo blijkt ook op de Twitterpagina van acteur Everon Hooi waar vrijdag de volgende tweet verscheen: "@everonhooi ik ga jou egt doden als je zo door gaat in gtst dus beter ga je normaal doen."

Erg onder de indruk lijkt 'Bing' niet van de doodsbedreiging, hij geeft zijn fan in een tweet terug zelfs nog wat goedbedoeld advies: "Ben je een beetje in de war met fictie en realiteit liefje. Dan zou ik echt hulp gaan zoeken als ik jou was." 

Humor
De 29-jarige acteur ziet de humor er nog wel van in, zo twitterde hij niet lang daarna: "Zo... kogelvrije vest aan! (lol) Ik kan de deur uit."

Reageren