Bitchfight Patty Brard en Chazia Mourali in Ranking the Stars

26 juni 2013 15:58 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het nieuwe seizoen Ranking the Stars belooft weer veel goeds; de eerste bitchfights zijn alweer losgebarsten. Dit keer tussen diva Patty Brard die de arrogante houding van Chazia Mourali niet kan uitstaan.

Het programma Ranking the Stars begint eind deze maand weer. In dit seizoen zullen zowel nieuwe kandidaten als oudgedienden te zien zijn. Zo is ook Patty Brard weer van de partij. Zij was op z'n zachtst gezegd niet blij met de komst van rivale Chazia Mourali. De twee liggen al tien jaar met elkaar in de clinch.

Patty lucht haar hart

In haar wekelijkse column in de Weekend lucht Patty haar hart over het voorval: "Mijn hemel, wat moet het vermoeiend zijn om SjaaZiaa te zijn. En nog geen steek veranderd, nu inmiddels tien jaar na onze eerste aanvaringen! Nog steeds zo enorm lang van stof dat het zweet je over je rug gutst bij de gedachte hoe dit in hemelsnaam draaglijk gemonteerd moet worden voor de kijker."

Daar blijft het niet bij, want Brard omschrijft 'SjaaZiaa' verder als iemand zonder zelfspot die zich verheven voelt boven het overige televisiepleps. Volgens Patty heeft de aflevering met Mourali hierdoor een totaal andere sfeer dan de andere afleveringen.

Nog meer bitchfights

Ook acteur Ferry Doedens zal komend seizoen gaan ranken. Hij krijgt alleen maar lof van Brard. Ze vertelt in haar column dat Ferry recht tegen Mourali ingaat tijdens de opnames. Hiervoor bedankt ze hem: "Merci lieve Ferry, merci cheri, het was om te gieren, je was de sterkste schakel!"

Kees Tol gaf eerder aan juist goed overweg te kunnen met Mourali. Ook onthult hij dat er nog meer bitchfights plaats zullen vinden tijdens het programma. Zo vliegen Catherine Keyl en Viola Holt elkaar ook in de haren.

Het tiende seizoen van Ranking the Stars, dat 30 juni van start gaat, belooft dus veel goeds.

Meer over