Black Eyed Peas op TMF Awards

Ook dit jaar vinden in juli weer de TMF Awards plaats. En deze keer staan straks onder andere The Black Eyed Peas op het podium in Ahoy' te schitteren.

Het is de dertiende editie van de TMF Awards. De awardshow vindt dit jaar plaats op 4 juli. De hele line-up voor het prijzenspektakel is nog niet bekend, maar TMF heeft vandaag al wel een paar namen bekendgemaakt: naast Black Eyed Peas zijn dat: De Jeugd van Tegenwoordig, EliZe, VanVelzen en Chuckie.

Nieuw album
Leuke nationale namen, maar de grootste klapper tot nu toe is toch wel The Black Eyed Peas. Deze Amerikaanse band ken je nog van hits als Where is the love? en Don't phunk with my heart. Begin juni brengen de Peas hun nieuwste album waarop ook hun laatste single Boom boom pow staat.

Kaartverkoop
Zoals gezegd houdt TMF de overige line-up nog even geheim. Maar als je nu al zit te springen om een kaartje (per stuk koksten ze ยค27,50), dan kan dat. De kaartverkoop voor de TMF Awards 2009 gaat namelijk aanstaande zaterdag (4 april) om 10.00 uur van start op tmfawards.nl.

Reageren