Blake flirt met David Letterman

26 maart 2009 11:43 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Blake Lively was dinsdagavond te gast bij David Letterman. Ze zorgde daar voor een spraakmakende show. Nog voor David een woord kon uitbrengen, deed ze hem een opmerkelijk voorstel...

Blake viel met de deur in huis. Zo legde ze haar hand op de been van David en zei: "Julia Roberts belde me het afgelopen weekend. Zij wilde weten of we met z'n drieën in een polygaam huwelijk konden treden. Je bent dan wel pas getrouwd, maar ons aanbod staat open."

Opvallend
Natuurlijk had de presentator direct zijn woordje al klaar: "Ik zal je stiekem wat vertellen. We kunnen het niet zo goed vinden samen. Er is sprake van een illegale scheiding. Dus ik houd mij aanbevolen." Dit was niet de eerste keer dat Blake bij David opviel...

Verleidelijk
Vorig jaar bracht de Gossip girl ster de show al een bezoekje. Ze vertelde toen dat David samen met Leonardo DiCaprio een van haar jeugdliefdes was. Zo verleidelijk als Blake zich voordeed, wees de 'showmaster' op een 'cover' van het tijdschrift Rolling Stone. Daarop staat Blake samen met haar Gossip girl-collega Leighton Meester van een ijsje te likken.

Blake reageerde droogjes: "De recessie raakt iedereen. Ze konden zich geen twee ijsjes veroorloven én zelfs geen servet."

Extra
-Bekijk hieronder het bezoek van Blake Lively bij de Late show:Lees alles over Gossip girl>>

Praten over dit onderwerp doe je op het Gossip girl-Forum>>

Meer over