Bloedstollende ontknoping GTST

16 Januari 2009 10:03 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Cancel al je avondplannen voor volgende week, want Goede tijden slechte tijden mag je dan echt niet missen. De soap wordt volgens RTL 4 'zeer spannend'. Enkele verhaallijnen krijgen een 'verrassende wending' en komen tot een 'bloedstollende ontknoping'.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Wat er dan precies staat te gebeuren? Na de moord op Dorothea Grantsaan, doet zich weer een levensbedreigende situatie voor. Wie wordt het volgende slachtoffer van René Meijer? Als Maxime wordt tegengewerkt, laat zij eindelijk haar ware gezicht zien.

Huwelijk
Ondertussen maakt de familie Huijgens zich op voor hun 25-jarig huwelijk. Maar door alle problemen in de familie is het maar de vraag of ze dit feest gaan halen, terwijl Ronja juist een enorme verrassing voor ze in petto had.

Drama
Dex gaat op oorlogspad. Lukt het hem om Noud en Vicky uit elkaar te drijven? Ook Jef heeft enorme problemen, waardoor zelfs het voorbestaan van De Koning wordt bedreigd. En Anita vergeet door haar geluk met Rik alles om zich heen, met dramatische gevolgen.

Kijkcijfers
Dat belooft dus wat voor volgende week! En er is meer goed nieuws: de kijkcijfers van de soap blijven stijgen. Waren het eerst gemiddeld één miljoen mensen die de taferelen in Meerdijk volgden, inmiddels weet GTST gemiddeld 1,4 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren.

Vernieuwd
Dat kan te maken hebben met de aanpassingen die dit seizoen zijn doorgevoerd. De serie werd wat lichter en vrouwelijker, met meer buitenopnamen en blootscènes. Ook werd de nieuwe familie Huijgens aan de Meerdijk-clan toegevoegd.

Meer over