Bloedverwanten in maart weer op televisie

Het heeft even geduurd, maar het tweede seizoen van de serie Bloedverwanten is eindelijk klaar. Op 15 maart kan iedereen weer kijken naar het wel en wee van de familie De Winter.

De meeste acteurs keren terug op hun oude stek. Henriette Tol en Derek de Lint spelen nog steeds de hoofdrollen als familiehoofden Esther en Anton die heel wat te stellen hebben met hun kinderen, de aanhang en het bedrijf Winter Flowers.

Vertrouwd
Nog meer oude bekenden uit Bloedverwanten zijn Saskia Temmink, Sylvia Hoeks, Victoria Koblenko en Tanja Jess. Zij keren allemaal terug in hun vertrouwde rollen. Toch zijn er ook wat bezettingswisselingen binnen de familie.

Vervangen
Acteur Michiel Huisman boert al een tijdje zeer goed in Amerika en had daarom geen tijd meer voor Bloedverwanten. Ook Jeroen Spitzenberger zag af van seizoen 2. Hij wordt vervangen door Eelco Smits die tot nu toe vooral naam maakte bij Toneelgroep Amsterdam.

Nieuw
Nog meer nieuwe namen zijn Teun Luijkx van A’dam-E.V.A., Jorrit Ruijs van de musical Soldaat van Oranje, Mike Libanon uit de Talpa-serie Parels & Zwijnen en Roos Ouwehand van Keyzer & de Boer Advocaten.

Seizoen 2
In het tweede seizoen wordt het familiebedrijf Winter Flowers in gevaar gebracht door een vijand uit onverwachte hoek. Tegelijkertijd proberen zowel Anton, Iris als Thomas een nieuwe liefde een plek te geven in hun leven, terwijl Esther zich realiseert dat Anton de enige liefde in haar leven zal zijn. Eva en Laura proberen hun plaats binnen de familie te vinden, maar voelen zich nog altijd buitenstaanders. En Fien, die op mysterieuze wijze verdween, maakt haar rentree.

Seizoen 2 van Bloedverwanten begint op 15 maart 2012 om 20.30 op Ned. 1

Reageren