BN'ers steunen BNN

Je moet er haast wel van op de hoogte zijn: De Nationale Ledenwerfdag van BNN! Donderdag 12 maart is het zover. Het aftellen is begonnen voor de presentatoren van BNN en een aantal BN'ers. Zij steunen deze dag de jongerenomroep om ervoor te zorgen dat BNN meer zendtijd krijgt.

Leuk al die BN'ers, maar hoe dragen zij op deze dag hun steentje bij? Filemon en Sophie zijn samen met Dio in Utrecht waar de rapper een paar van zijn bekende tracks doet vanuit The Basket. Guus Meeuwis brengt zijn geliefde voetbalstadion in Eindhoven een bezoekje. Ook een aantal kroegen in Nederland krijgen de drukte om hun oren.

Activiteiten
3FM-DJ Timur duikt met zijn wereldberoemde Mamma Appelsap samen met Nicolette Kluijver de Tilburgse kroeg in. In Nijmegen krijgen de kroegen bezoek van Valerio en Zarayda. Natuurlijk mag Hilversum niet achterblijven. Hier houden Coen en Sander tijdens hun middagshow op 3FM heel Nederland op de hoogte van de activiteiten in het land.

Patrick Lodiers
De BNN-presentator steunt de teams en BN'ers door het hele land vanuit een helikopter. Patrick: "Alle reacties uit het land zijn fantastisch! Velen delen onze mening dat jongeren nog steeds zwaar ondervertegenwoordigd zijn in het publieke bestel. Als BNN door kan groeien kunnen we onze positie verstevigen en meer programma's maken waar jongeren in Nederland recht op hebben." Patrick heeft er in ieder geval zin in. Jullie ook?

Reageren