BN’ers voetballen voor Serious Request

Wat doe je als je bekende Nederlander bent en je wilt geld inzamelen voor Serious Request? Een potje voetballen dus.

Jochem van Gelder, John Williams, Andy van der Meijde, Charly Luske en vele andere BN’ers trapten zaterdag een balletje in het Heracles-stadion in Almelo. Allemaal voor het goede doel, want de wedstrijd was bedoeld om geld in te zamelen voor Serious Request van 3FM.

Profs tegen de sterren

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga voerden het 3FM-team aan, met daarin enkele oud-profvoetballers zoals Jan van Halst en Andy van der Meijde. En die bleken een maatje te groot voor het RTL 4-Sterrenteam, dat de wedstrijd onder leiding van acteur Bas Muijs met 1-0 verloor.

Laatste minuut

Van Gelder baalt behoorlijk van de nederlaag van zijn team, vertelt hij aan Novum Nieuws: "Ik vond dat het met ons team goed ging en we hadden gewoon moeten winnen natuurlijk. We hebben een paar goede kansen gehad. Dood- en doodzonde, en dan net in de laatste minuut.”

Veel fans

De benefietwedstrijd werd vlak na het duel Heracles Almelo -­ PEC Zwolle gespeeld en tot grote verbazing van John Williams vonden de voetbalfans het gestuntel van de sterren best geinig: “Ik had niet verwacht dat zo veel publiek zou blijven zitten. Echt te gek."

Meer over:

Reageren