BNN stopt BN'ers in De bubbel

BNN staat bekend om zijn alternatieve en gedurfde programma's. Nu is er dan het bizarre programma De bubbel. Drie zelfverklaarde nieuwsgekke BN'ers worden voor vijf dagen lang in een nieuwsquarantaine geplaatst, met een totale nieuwsstop als resultaat.

Na vijf dagen zijn de gewillige 'slachtoffers' weer op vrije voet. Dan pas beging het experiment: de BN'ers krijgen namelijk echte en verzonnen nieuwsitems voorgeschoteld. Welk nieuws is waar en welk nieuwtje is een verzinsel?

Waarheid
Het nieuws is opgedeeld in enkele categorieën, zoals Breaking News, Regionaal Nieuws, Shownieuws en Quotes. Van elke categorie krijgen de kandidaten drie reportages, quotes of krantenkoppen te zien. Is de waarheid te achterhalen?

BN'ers
Presentator Erik van der Hoff, cabaretière Katinka Polderman en presentatrice Mirella van Markus vormen de eerste groep die De bubbel in mogen. Patrick Lodiers is de man in het witte laboratoriumpak die het experiment mag uitvoeren en aan elkaar praten.

Als het programma aanslaat, zullen er meer afleveringen volgen. Kijken dus op donderdag 3 september op Nederland 3 om 21:15.

Reageren