Boer Christiaan kiest in De Speld in de Hooiberg

Heeft Christiaan zijn speld in de Texelse hooiberg gevonden? Monique en Jessica zijn in ieder geval hoteldebotel van de Texelse casanova.

SBS 6 hoopte met De Speld in de Hooiberg vast op een kijkcijferhit à la Boer Zoekt Vrouw. Dat is helaas niet gelukt; maar ­weinig mensen waren geïnteresseerd in de liefdesavonturen van de Texelse boer Christiaan. Maar kijkers of niet, na een zoektocht van enkele maanden is het ultieme keuzemoment voor de hippe ijsboer dan toch echt aangebroken.

Wie kiest Christiaan?

Hij moet kiezen ­tussen Monique en Jessica, van wie de laatste tot nu toe Christiaans favoriet is. Toch is Monique ook nog een vrouw om rekening mee te houden. Monique liet al doorschemeren dat ze hoteldebotel is van de Casanova van de Waddeneilanden, al krijgt hij wel stevige concurrentie van de honden van Monique. Jessica vindt Christiaan ook erg leuk, maar haar krampachtige relatie met zoontje Defno kan haar geluk in de weg staan.

Vanavond is de ontknoping

In de aflevering van vanavond reist het trio af naar het zonovergoten Egypte. Terwijl de zon ondergaat neemt boer Christiaan een beslissing. Hij wil de andere vrouw niet meer aan het lijntje houden. Nu rest de vraag; op wie is de keuze gevallen? en vooral hoe reageert de dame in kwestie?

Reageren