Boer Jan en zijn Monika getrouwd

Volop vreugde in de Achterhoek, gisteren stapten boer Jan en zijn vriendin Monika in het huwelijksbootje. "Wie had ooit durven dromen dat dit zo snel zou gaan", aldus Monika.

Het tweetal zou eigenlijk pas in juni in het huwelijksbootje stappen, maar Monika is zwanger en dus moest het iets eerder. Jan en Monika zijn dolblij. "Wie had ooit durven dromen dat dit zo snel zou gaan", liet Monika weten aan RTL Boulevard.

Oproep in Boer Zoekt Vrouw

Boer Jan deed samen met zijn tweelingbroer Martin een oproep in Boer Zoekt Vrouw, maar kregen helaas niet genoeg brieven om in het programma te komen. De tweeling kreeg wel een eigen internetserie. En dat werkte, broer Martin had meteen beet. Hij hield aan de oproep Miranda over, Jan leek met lege handen achter te blijven. Toch sloeg Cupido uiteindelijk ook voor hem toe, want met een vrouw en een kindje op komst kan het toch niet beter?

Boer Aad en Christiaan weer vrijgezel

Eindelijk goed nieuws over naar liefde hunkerende boeren. De laatste tijd was het nogal kommer en kwel wat de programma’s Boer Zoekt Vrouw en Speld In een Hooiberg betreft. Zo werd pas nog bekend dat boer Aad en boer Christiaan na hun deelname aan de programma’s weer vrijgezel zijn. 

Reageren