Boer Martin en zijn Wilma gaan nog niet trouwen

Vorige maand vertelde boer Martin nog enthousiast dat hij trouwplannen had, maar nu blijkt dat het Boer Zoekt Vrouw-stel nog niet samen woont en trouwen is nog helemaal niet aan de orde.

Boer Martin vertelde vorige maand nog dat hij graag met Wilma wil trouwen en dat een aanzoek niet ver weg zou zijn. “Ik riep dat een beetje enthousiast en gelijk wordt het in de media gepresenteerd alsof ik al een aanzoek heb gedaan. We vinden elkaar heel leuk en we zijn gelukkig samen. We zien wel hoe het loopt”, aldus Martin.

Veel boetes voor Martin

Het stel doet het rustig aan en reist voorlopig heen en weer. Toch zorgt dat heen en weer reizen voor de nodige boetes. “Dan wil ik snel naar Wilma en rijd ik weer te hard”, vertelt Martin in het AD. De eerstvolgende stap voor het koppel is samenwonen. “Mensen zijn soms verbaasd dat we die stap nog niet hebben gezet, maar zo lang zijn we natuurlijk nog niet bij elkaar”, vertelt Wilma. 'We nemen de tijd. Als haar kinderen het huis uit zijn, dan komt samenwonen vanzelf', zegt Martin.

Reageren